Nagy kedvencek kicsit sem titkos élete

Belegondoltál már, hogy Bridget Jones (Renée Zellweger – Bridget Jones naplója) vajon jelentkezne e szülői munkaközösségi tagnak egy szülői értekezleten? Gondolkoztál rajta, hogy Sarah Connor (Terminátor) hogyan reagálna, ha a kisfia úgy jönne haza a suliból, hogy összetörték a szemüvegét? Akár egyszer is ültél már úgy bárszéken ahogy Vivian Ward (Julia Roberts) a Micsoda Nő című film klasszikus jelenetében? Beugrott Sharon Stone híres „lábkeresztezős mozfulata az Elemi ösztönből”, amikor egy nyári strandolás végén rádöbbentél, hogy nincs nálad száraz fehérnemű? Na és az végigfutott már a fejedben, hogy vajon  Carrie Bradshow (Sarah Jessica Parker – Szex és NewYork) milyen ruhában jelenne meg egy csoportos coachingon? 

Neeem? Nekünk igen. 

Úgy ahogy az is, hogy vajon miért és mit szeretünk kedvenc filmes karakterünkben. Mit tanulhatunk tőle, vagy épp miben tudnánk neki mi segíteni. 

Gyere el következő csoportos coahingunkra és legyünk néhány órára filmszereplők!

Nézzük, mit hoz ki belünk a sztárság. 😊 

Vajon miért ragad magával bennünket egy-egy film szereplője? Mi van a karakterében, amiért megtetszik vagy épp visszataszít? Miért jó ha van egy kedvencünk? 

Ilyen és hasonló kérdések mentén zajlik következő piknikünk, ahol coaching szemléletben beszélgetünk és mélyítjük önismeretünket kedvenc karakterünkön keresztül. 

Időpont: 2021. november 10. 17:00 – 20:00
Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPONT – Tatabánya, Béla király körtér 69. 
Ár: 8.000 Ft / fő – amely tartalmazza a csoportos coachingon való részvételt, és az ital és étel fogyasztást is.