Az elmúlt években megtanultuk, hogy nem tehetjük a személyes boldogságunkat függővé másoktól. Legyen az egy másik ember, egy munkahely, egy ország, a társadalmi helyzetünk.
 
Viszont ahhoz nem fér kétség, hogy mindezek hatással vannak ránk, és befolyásolják azt, hogy mennyire érezzük magunkat boldognak. Nekünk, segítő szakemberekként pedig felelősségünk van abban, hogy akik hozzánk fordulnak, azoknak segítsünk, hogy jobban érezzék magukat, és merjenek önmaguk lenni.

Mindenki szeretne boldog lenni?

Vagy a boldogság csak illúzió?
Netán bónuszként tekintünk rá?
Lehet, hogy észre sem vesszük a boldogságot?
Vagy túlságosan keressük, és azért nem találjuk?

Hogy kinek mit jelent a boldogság, hogyan értelmezi, mit vár tőle, miért vágyik rá, és mit tesz, ha nem találja, a legtöbbünk elgondolkozott már ezen. Vagy nem? Akárhol is tartasz a boldogságodat illetően, tarts velünk a következő D&D Pikniken, mert erről fogunk beszélgetni április 21-én, csütörtökön 17 órától a csoportos coaching keretein belül. Gyertek el és találjuk ki együtt mifán’ terem a boldogság!

Helyszín: mÉrtékadó Nők Társasága (2800 Tatabánya, Béla király krt. 69.)
Időpont: 2022. április 21. 17. 00
Részvételi díj: 9.800 Ft (alanyi adómentesség miatt áfát nem tartalmaz, de tartalmaz néhány vendégváró falatkát, édességet és üdítőt, teát, kávét)

Jelentkezés: https://forms.gle/G6PhsAnFNQgC6gj36