A coaching nagyon népszerű fejlesztési módszer a magán- és az üzleti életben egyaránt. Lehet egyéni és csoportos, attól függően, hogy az egyéni vagy a csapatszellemet, hatékonyságot növelő célok kerülnek előtérbe.

A módszertan előnye, hogy nem tanácsokat adnunk, nem kész tudást biztosítunk, hanem a coachee-ra bízzuk azt az utat, amelyet be szeretne járni egészen a célmeghatározástól a részcélok meghatározásáig.

A coachingfolyamat állhat 6-8-10 ülésből, amelynek pontos számát előre határozzuk meg a coachee bevonásával. Függ a téma bonyolultságától és a coachee lelkesedésétől, munkatempójától egyaránt.

Ha szeretnél többet tudni arról, hogy milyen előnyei vannak a coachingnak, kinek ajánljuk és milyen hatékonysággal működik, vagy nem tudsz dönteni, hogy coachingra vagy tréningre van szüksége a csapatodnak, akkor mindenképpen kérj tőlünk személyes konzultációt. Bemutatjuk a különbségeket és a célok ismeretében összeállítjuk azt a csomagot, amelyre szükséged van a motiválás, a lojalitás növelésének érdekében.

Keress bennünket!

Önálló coach weboldalainkat itt találod meg. Ezeken a linkeken bővebben is találsz információt hitvallásunkról, szakmai látásmódunkról és a coachingról mind módszertanról.

Koch-Zuberecz Dóri: zubilife.hu

Szokoli Bernadett: szokolibernadett.hu