Egy igazán izgalmas, inspiráló együttműködés szándéka hívta életre párosunkat. Két coach, két nő, két anya, két szakember találkozása a miénk. Hasonlítunk, mégis picit másként látjuk a világot, de örömmel csodálkozunk rá a különbözőségeinkre. Kettőnk kommunikációs végzettsége, 20+ éves szakmai tapasztalata, megalapozott tréneri és coach szaktudása, kifogyhatatlan energiája a garancia a sikeres együttműködésre.

Ez az, amivel többet adhatunk azoknak, akik bizalmukkal megtisztelnek, és minket választanak segítőiknek, ha az életükben nehezebb helyzethez, elágazáshoz érkeznek. Közösen számos programot valósítottuk már meg, rendszeresen tartunk együtt tréninget, workshopokat, előadásokat. Hisszük, sikereink titka is kettősünkben rejlik.

Összeköt bennünket, hogy hiszünk a coaching szemléletű gondolkodásban és a tudatos kommunikáció erejében. Valljuk, hogy mindenki megérdemli, hogy önmaga lehessen a munkahelyén is, akár vezetőként, akár munkavállalóként dolgozik. Fő célunk, hogy ezt minél többen élhessék meg, ez által pedig motiváltan és hatékonyan végezhessék a munkájukat, együttműködve másokkal. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, mi:

Koch-Zuberecz Dóra

Szokoli Bernadett

Trénerként és coachként elsősorban személyes- és szervezeti kompetenciafejlesztés – és kommunikációs témakörben tevékenykedem. Kiemelt szakmai irányvonalaim között szerepel a kommunikáció (személyközi, verbális és nonverbális, előadástechnika, értékesítői, konfliktuskezelés, coaching alapú vezetés), az önismeret (egyéni és csoportos formában), motiváció (egyéni és vállalati szegmensben).

Business coachként öt éve tartok egyéni és csoportos foglalkozásokat, fejlesztéseket. Az elmúlt időszakban számos workshop és tréning előkészítésében, megtartásában, utókövetésében vettem részt. Szakmai vezetőként egy Család és KarrierPontot támogatok, a munka magánélet összehangolásában, önismeret és önbizalom megerősítésében és karrierváltásban támogatom a hozzánk fordulókat.