Eldöntötted, hogy szeretnél többet kihozni a helyzetből, amiben vagy? Gratulálunk, a legfontosabb lépés már mögötted van! Ráadásul a többit nem egyedül kell megtenned!

Mert itt jövünk mi: Detti és Dóri, két értőn segítő, dörzsölt és minden helyzetre felkészült coach.

Akár a magad, akár csapatod fejlődésében, fejlesztésében látod szakmai sikereid kulcsát, számtalan lehetőséget kínálunk. Neked már csak választanod kell:

Azok  kollégák, akik éppen gyermekvállalás miatt vannak távol a munka világától, nagyon is értékesek! Általában úgy mennek szülési szabadságra, hogy már van tapasztalatuk, ismerik a folyamatokat, lehet rájuk számítani. Amikor pedig vissza szeretnének térni sokszor nehéz helyzetbe kerülnek.

Aggódnak a munka, az időbeosztás és gyermek(ek) miatt. Pedig a távollét alatt értékesebbé váltak, azonban megerősítésre van szükségük, hogy visszatérjenek a munka világába.

Anyamenedzser programunkat azért találtuk ki, hogy a munkába visszatérő kolléga határozott, magabiztos és továbbra is lelekes legyen, növelve ezzel a csapat értékét.

Olvass bővebben is az Anyamenedzser programról!

Válaszúthoz érkeztél? Akkor ez egy igazán izgalmas pillanat! Köszönjük, ha párosunkat megtiszteled azzal, hogy segítségül hívsz minket karriered felülvizsgálatához, új szakmai céljaid kitűzéséhez. Örömmel támogatunk abban, hogy feltérképezd az új lehetőségeidet, hogy aztán élhess is velük!

Elbizonytalanodtál, miben vagy jó, miben még jobb és mik a határaid? Szakmai önismeret mélyítését vállaljuk rövid határidővel egyéni vagy csoportos formában szervezeteknek vagy magánszemélyeknek egyet fizet kettő coachot kap akcióban.

Válassz egyéni coaching folyamatot, Dóri és Detti is tud Neked segíteni!

Mennyire ismered saját magad? Tudod, hogy bizonyos élethelyzetekben hogyan és miért úgy reagálsz? Akkor lehetsz igazán hatékony a munkádban és lehetsz képes megérteni másokat is, ha igennel válaszolsz ezekre a kérdésekre. Ha bizonytalan vagy, engedd meg, hogy bemutassunk önmagadnak! A részleteket itt találod!

Fejlődni szeretnél írásban vagy szóban? Esetleg csapatodat mozdítanád előre az egymás közötti, hatékony kommunikációval? Keress minket, mi készen állunk, hogy az erre irányuló tréningjeinkkel segítsünk szintet lépni!

Bővebben itt olvashatsz a tréningekről.

Itt egy kész program, de szívesen készítünk Neked egyedi ajánlatot!

Vajon mit érez a munkatársam, beosztottam, főnököm? Vajon hogyan érthetném meg jobban a körülöttem élőket? A magas érzelmi intelligencia ott szunnyad mindenkiben! Ébresszük fel együtt, és teremtsünk vele egy kellemesebb munkahelyi és magánéleti környezetet.

Az elmúlt néhány évben számos csoportos workshopot és előadást valósítottunk meg közösen. Ezek közös jellemzői, hogy 2-3 óra alatt megvalósíthatók és akár Nőnapra, karácsony előtt vagy éppen céges összejövetelekkor is szuper kikapcsolódást és feltöltődést kínálnak a kollégáknak.

Tárgyi ajándék helyett ajánljuk vagy éppen motivációs meglepetésnek is szuper.

Ezeket a rövidebb programokat akár egy hosszabb ebédszünetként is el lehet képzelni, visszük a pikniket, hogy egy picit kimozdítsuk a csapatot.

Itt olvashatsz a témákról, amelyek természetesen tovább bővíthetők.

Csapatodat szeretnéd motiválni? Lojalitásukat, összetartásukat növelni? Egy összetett programot kínálunk, amely egyéni- és csapatfejlesztést egyaránt tartalmaz. A Vállalati trambulinnal biztosan nagyot tudsz ugrani! Itt találod a részletes programot!

Személyre szabott ajánlatért, részletes egyeztetésért keress bennünket, szívesen állunk rendelkezésedre!