Eldöntötted, hogy szeretnél többet kihozni a helyzetből, amiben vagy? Gratulálunk, a legfontosabb lépés már mögötted van! Ráadásul a többit nem egyedül kell megtenned!

Mert itt jövünk mi: Detti és Dóri, két értőn segítő, dörzsölt és minden helyzetre felkészült coach.

Akár a magad, akár csapatod fejlődésében, fejlesztésében látod szakmai sikereid kulcsát, számtalan lehetőséget kínálunk. Neked már csak választanod kell:

Szolgáltatások Neked!

Képzeld el, hogy van egy világ, amit Te irányítasz. Ha baj van, Te oldod meg hatékonyan a problémát, megszervezed a feladatokat, a mindennapokat, ha dönteni kell, Te jelölöd ki a helyes utat, ha sikerre visztek valamit, abban neked komoly részed van. Elismerést érdemelsz, és Te is elismersz, dicsérsz, mert jó vezető vagy…

Ha érdekel, hogy ez hogyan lehet a valóság része, nézd meg Anyamenedzser programunkat!

Válaszúthoz érkeztél? Akkor ez egy igazán izgalmas pillanat! Köszönjük, ha párosunkat megtiszteled azzal, hogy segítségül hívsz minket karriered felülvizsgálatához, új szakmai céljaid kitűzéséhez. Örömmel támogatunk abban, hogy feltérképezd az új lehetőségeidet, hogy aztán élhess is velük!

Elbizonytalanodtál, miben vagy jó, miben még jobb és mik a határaid? Szakmai önismeret mélyítését vállaljuk rövid határidővel egyéni vagy csoportos formában szervezeteknek vagy magánszemélyeknek egyet fizet kettő coachot kap akcióban.

Válassz egyéni coaching folyamatot, Dóri és Detti is tud Neked segíteni!

Mennyire ismered saját magad? Tudod, hogy bizonyos élethelyzetekben hogyan és miért úgy reagálsz? Akkor lehetsz igazán hatékony a munkádban és lehetsz képes megérteni másokat is, ha igennel válaszolsz ezekre a kérdésekre. Ha bizonytalan vagy, engedd meg, hogy bemutassunk önmagadnak! A részleteket itt találod!

Szolgáltatások vállalatodnak!

Fejlődni szeretnél írásban vagy szóban? Esetleg csapatodat mozdítanád előre az egymás közötti, hatékony kommunikációval? Keress minket, mi készen állunk, hogy az erre irányuló tréningjeinkkel segítsünk szintet lépni!

Itt egy kész program, de szívesen készítünk Neked egyedi ajánlatot!

Vajon mit érez a munkatársam, beosztottam, főnököm? Vajon hogyan érthetném meg jobban a körülöttem élőket? A magas érzelmi intelligencia ott szunnyad mindenkiben! Ébresszük fel együtt, és teremtsünk vele egy kellemesebb munkahelyi és magánéleti környezetet.

Jó, jó, de neked picit másra lenne szükséged? Ilyen is van! Bevált és gyakran felmerülő igényekre kialakított témáinkon túl az általad megjelölt tematikához is szívesen alkalmazkodunk.

Csapatodat szeretnéd motiválni? Lojalitásukat, összetartásukat növelni? Egy összetett programot kínálunk, amely egyéni- és csapatfejlesztést egyaránt tartalmaz. A Vállalati trambulinnal biztosan nagyot tudsz ugrani! Itt találod a részletes programot!

Személyre szabott ajánlatért, részletes egyeztetésért keress bennünket, szívesen állunk rendelkezésedre!